NEVŞEHİR / AVANOS - Avanos Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mrt

Nevşehir'de düzenlenen Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Bilek Güreşi kategorisinde kendi kilolarında okulumuzdan 4 il şampiyonu çıkmıştır.

*   Mevlüt DUMAN,Sağ ve Sol Bilekte İl Şampiyonu

*   Ali YILMAZ, Sağ ve Sol Bilekte İl Şampiyonu

*   Tuğçe BATIN, Sağ ve Sol Bilekte İl Şampiyonu

*   Bahri KETME, Sol Bilekte İl Şampiyonu – Sağ Bilekte İl İkincisi

*   Mehmet Emin BAYRAKTAR, Sağ ve Sol Bilekte İl İkincisi

*   Songül SÖYLEMEZ, Sol Bilekte İl İkincisi – Sağ Bilekte İl Üçüncüsü olmuşlardır.

Öğrencilerimiz İlimizi temsil etmek üzere Karaman da yapılacak olan bölge müsabakalarına katılacaklardır. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Uğur KARAKAYA'ya teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz Gezi Kulubü öğretmenleri ve öğrencileri hazırladıkları ingilizce etkinlikleri miniklerimize sergilediler. Anasınıfı öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdileri etkinlikler hem öğreticihem de eğlenceliydi. Miniklerimizi mutlu eden bu güzel uygulama için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Değerler Eğitimi Kulübü, ayın değeri "Temizlik" kapsamında Kalp ve Dil Temizliğinin önemini vurgulamak, öğrencilerimizi bu konuda bilgilendirmek amacıyla Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Selami KURT'u  okulumuza davet etti. Sayın Müftü Yardımcımız konuyla ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Selami Beye bizlere vakit ayırdığı için Abdullah İNAN öğretmenimize bu fırsatı sunduğu için teşekkür ediyoruz.

Kas

2019 yılında okulumuzda göreve başlayan Müdür Yardımcımız Erkan DOĞRU ile  yollarımız ayrılıyor. Birlikte çalıştığımız üç yıl boyunca saygısıyla,iyi niyetiyle,adaletiyle,çalışkanlığıyla örnek bir öğretmen,örnek bir idareci oldu. Erkan Bey gibi bir idareciyle yollarımızın ayrılıyor olması hem biz öğretmenler hem de öğrencilerimiz için çok üzücü.  Sayın Müdür Yardımcımıza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz,yolun her daim açık olsun Erkan Hocam.

Kas

Öğretmenler Günü programımız okulumuz konferans salonunda Öğretmenlerimiz Yasemin Karakuş,Ebru Manav,Şengül Tetik,Menşure Arıkan  ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Bizler için çok güzel etkinlikler hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bu güzel günde Okul Aile Birliği üyelerimiz tarafından hazırlanan sürpriz hepimizi çok mutlu etti. Okul Aile Birliği Başkanımıza ve üyelerimize de çok teşekkür ediyoruz, emeklerinize sağlık.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temelini atan büyük mimar; bize azmi ve cesareti hatırlatan, bu gün sahip olduğumuz her şeyin yolunu açan, çağdaşlığın sembolü Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikalinin 84.yılın da saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız Okulumuz Konferans Salonun da öğretmenlerimiz Aysemin CEYHAN, Burhan YEŞİLYURTve Ali KAYA rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinliklerle gerçekleştirildi.

Günün anlamını yüreğimizde hissettiren bu anma programı için emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz  Değerler Eğitimi Kulübü, bu ayın değeri "TEMİZLİK" kapsamında Toplum Hizmeti çalışması olarak öğrencilerimizin çevre temizliğine duyarlılığını artırmak için Bağlıdere Vadisi'ne gezi düzenleyerek vadide ki çöpleri toplamışlardır. Bu güzel etkinlik için kulüp rehber öğretmeniiz Abdullah İNAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda  sınıfların iç donanımına katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımızın katılımıyla sınıfların ve oyun parkının açılışları yapıldı.

Açılış programına Sayın Kaymakamımız Olgun ÖNER, Belediye Başkanımız Celal Alper İBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih YILDIZ, İlçe Şube Müdürümüz Osman EMLİK, hayırsever vatandaşlarımız ve yakınları katıldı.

Düzenlenen programa katılan Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER ve Belediye Başkanımız Celal Alper İBAŞ,  desteklerinden dolayı Coşkun ailesine, Osman ve Fatma Diler'e, Güray Müze Yönetim Kuruluna ve Cumhur Sarıkaya'ya teşekkür ederek günün anısına plaket takdim ettiler.

Açılış sonrasında hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte sınıfları ziyaret ederek öğrencilerimizle yakından ilgilenen konuklarımız, okulumuz adına hayırlı olması dileklerinde bulunarak, desteklerinden dolayı hayırseverlerimize teşekkür etti ve öğrencilerimize de yeni sınıflarında başarılar diledi.

Açılış programımıza katılarak okulumuza destek veren Sayın Kaymakamımız Olgun ÖNER'e, Belediye Başkanımız Celal Alper İBAŞ'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih YILDIZ'a, İlçe Şube Müdürümüz Osman EMLİK'e, hayırsever vatandaşlarımız ve yakınlarına teşekkür ediyoruz.

Hayırsever vatandaşlarımıza okulumuza yaptıkları bu güzel yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyor, sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılını ilçe genelinde yapılan etkinliklerle kutladık. Cumhuriyetimizin 99. yılı tüm milletimize kutlu olsun.

Haz

Her yıl düzenlediğimiz yıl sonu etkinliğimizi bu yıl okul bahçemizde İlçe Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER,Belediye Başkanımız Sayın Alper İBAŞ ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli SAĞIR,Mülki Amirlerimiz, okul müdürlerimiz,öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Etkinliğimizde Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergimiz,Müzik Dinletimiz,yarışmalarımız ve yiyecek satışımız yapılmıştır. Bütün katılımcılar ile eğlenceli ve güzel bir gün geçirilmiştir. Katılımcılara,destek veren velilerimize,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.